(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Italské těstoviny
Potřebné ingredience
Italské těstoviny z tvrdé semoliny, parmezán, česnek, cibule, olivový olej, bylinky, tuňák
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme 8minut al dente, zároveň na olivovém oleji mírně osmahneme cibulku a česnek, přidáme tuňáka, bylinky dle chuti (čerstvá petrželka, bazalka,..) a mícháme až se vytvoří kaše, tzv. pesto. Uvařené těstoviny zamícháme do pesta a přidáme hodně nastrouhaného parmezánu.
Úžasné k bílému vínu.
Rychlá večeře, u nás velice oblíbená.
Dobrou chuť!!
Úžasné k bílému vínu.
Rychlá večeře, u nás velice oblíbená.
Dobrou chuť!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé